Week 102 en 103 (alweer;)!)

27 08 2008

Hola iedereen,

Alles goed hier!

Na regen blijk dan toch zonneschijn te komen. De laatste weken klimt de thermometer toch alweer boven de 20 graden en blijkt rustig aan de winter de kast in te gaan voor het volgende jaar. Deze week komt er nog wel de “Santa Rosa” wat een jaarlijkse storm is en is altijd dus rond deze dagen van het jaar.

De voetbal competitie is reeds begonnen (3 weken vroeger als in NL) en we hebben afgelopen zaterdag een “grote wedstrijd” gehad tegen het meer bekende River Plate. Het was hartstikke warm die dag en dus perfect om te relaxen in het stadion en wedstrijdje bekijken. Het stadion was helemaal vol, de “Gallinas” (zo heten de diehard fans van River) schreeuwde volop maar loos gebrul was het maar, want… onze Banfield speelden een “partidazo” een geweldige wedstrijd van heer en meester, mischien niet te zien aan de eindscore maar goed! hier de beelden en foto’s:

La Gloriosa Gente

begin van wedstrijd

Vamos Taladro

Taladro1

Ik heb veel de Olympische Spelen gevolgd, met natuurlijk de wedstrijden van het voetbal en hockey tussen Nederland en Argentina, geweldig! van het voetbal jammer, was er niet blij mee tot chagrijnig toe, maar dat kan je je wel voorstellen, dat elke Argentijn je “het” er even in moet wrijven. Gelukkig dan kon ik mijn schouders ophalen met de 5-2 winst van de hockey dames tegen Argentina! haha!  Helaas heb ik de opening en sluiting van de spelen niet gezien want door tijdverschil waren het maar rare tijden om te kijken.

Ben nog altijd druk met werk! geen veranderingen daarmee.                                                                       Wel dat over een maandje ongeveer mijn zussie naar Argentina komt waar ik naar uitkijk!

Hoe is het met iedereen in NL? zomer bijna voorbij daar niet?  Ik heb met laatst ook (uiteindelijk) bij Hyves aangemeld dus als je zoekt onder Chiel vind je me wel! 😉

un abrazo a todos,

Chiel

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: