Nieuws t/m week 87

8 05 2008

Ja alweer 87 weken hier, de tijd vliegt! Veel mensen blijken me nu pas echt te gaan missen want in elk gesprek etc. wordt er gevraagd waneer ik dan nu eens terug kom. Ik heb het echter weer aangepast, ik heb nu de bedoeling om een vliegticket te kopen voor December of Januari, het ligt dan aan de prijzen en mischien neem ik nog ff een laatste vakantie hier aangezien het dan zomer vakantie is hier.  Na zo’n lange tijd hoef je nl. echt geen haast te maken om gauw terug te vliegen, ik wil de dingen hier goed afsluiten.

Hier gaat alles verder zijn gangetje, ik ben druk met m’n werk; ja ze houden me hierzo goed bezig! Heb in deze periode een aantal verjaardagen gehad en etentjes.  Ik ben laatst naar “Carlitos” geweest, dat is een pannekoeken restaurant met faam hierzo, je kan je niet voorstellen dat het zo druk is dat in het weekend donderdag t/m zondag de mensen buiten staan te wachten om naar binnen te kunnen zo druk dat het is. De aankleding is verder simpel maar wel mooi! Overal bordjes met de namen van Argentijnse beroemdheden en hun favoriete pannekoek, zo eet Diego Maradona bijv. een pannekoek met banaan, dulce de leche, ananas en chocola.  Ik voelde me wel in een achterhoekse stemming en had een pannekoek met zuurkool, knakworsten en spek, en een biertje erbij net zo lekker! hehe

In het nieuws heb je waarschijnlijk wel het een en ander vernomen over de vulcaan Chaiten hier bij ons buurland Chile.   Begin van de week was er al in het zuiden veel rook en er lag overal as alsof het gesneeuwd had, raar om te zien. En de foto’s geven ook een waardering voor de natuur weer. Er is een wolk deze kant op en nu ook hier in de stad, schijnt wat giftig te zijn, maar ik denk dat de uitlaatgassen van alle auto’s niet veel anders is hehe. hier volgen een aantal videos en een foto om een impressie te krijgen:

El Chaiten Eruptie Mei 2008

Verder is er een aantal weken alweer mooi nieuws gekomen van onze voetbal club Banfield hier. Dario Cvitanich onze enige echte gaat naar Nederland. We wisten allemaal al wel dat hij weg zou gaan naar Europa na dit seizoen en ik had een stille hoop dat hij in Nederland terecht zou komen, en toevallig…hij gaat naar Ajax!  Mijn vriendin heeft heel veel connecties binnen de club, we hebben mijn adres maar even doorgegeven zodat hij kan bellen als hij een spoedcursus Nederlands wil.  Als Nederlandse “hincha del Taladro” is dit wel speciaal! 

http://www.ajax.nl/web/show/id=154417/contentid=66349 artikel van Ajax

http://www.ajax.tv/index.php?item=cat&type=new is een video

Saludos desde Buenos Aires con un poco de humo y un poco fresco tambien porque hace mas frio aca, entre 12 y 20 grados. 🙂

Ik hoorde dat de keidagen in Lochem weer gladjes zijn verlopen? Stuur me wat foto’s aub wil er graag wat van zien. Ik hoorde al wel dat het weer daar erg goed was!? Dus…het bier zal wel weer rijkelijk hebben gevloeid!

Ow ja ik ben bijna jarig mensen!!! 😉

Chiel

 

 

 


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: