Nieuws t/m week 35

17 05 2007

Hallo allemaal,

Voor de Lochem keidagen-gangers, hoe was de “night of the town”? hehe aardige verassing zeker dat ik belde! 😉 .                                                                                             Jullie praatten al een beetje met een verzopen hersenpan haha!  Ik ben blij dat jullie mijn F.C. groningen foto zo mooi vonden haha! 🙂

Hier in Bs As is alles prima! Ik volg nu sinds een aantal weken Spaanse les. Ik vond dat het beter was om daar wat vaart in te zetten. En met een lerares gaat het duidelijk beter. En duur is het ook niet dacht ik zo…35 pesos = 8,75Euro per uur. 😉  Ik heb les 1 op 1 want er zijn hier in het zuiden maar een enkele keer tijdelijk buitenlanders die een cursus Spaans nodig hebben.

Ik heb vorige week ook maar eens een paar truien gekocht het is hier verekte koud! haha 15C  maar met de luchtvochtigheid voelt het erger aan.  We hebben in de keuken een stook kachel, die staat nu wel lekker te branden, mooi een beetje hout hakken! maar alles wat brand mag erin. 🙂

Verder ben ik veel aan het lezen, en knutselen in keuken en huiswerk Spaans maken. en dingen rond het huis wat gedaan moet worden. Zoals je hoort verveel ik me nog niet!

Volgende week ben ik alweer jarig! ik zal mezelf maar eens een taartje bakken!;)  

Ik mis jullie daar thuis wel een beetje hoor!  maar dat hoort erbij! 😉

Bram hoe krijg ik de Navigation Bar weer omhoog? hij staat helemaal onderaan de pagina!?:S  Of iemand anders die het weet?

Hasta Luego Gente, 

Chiel

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: