Nieuws van week 13 en 14

18 12 2006

Zeer Warm!

Alles is hier koekjes en eieren. Alles gaat hier zijn gangetje.  Wat ik kan op merken is dat het echt warm begint te worden. Het zweet gutste me van de kop(die vaak rood is). En in de avond lijkt het ook niet echt af te koelen.  De foto is van afgelopen zaterdag. Zoals je ziet wordt de kerst heel anders dan in Nederland haha.  Het was afgelopen zaterdag avond niet echt te doen met een gevoels temperatuur van 41C.  Tegen 11 uur s’ avonds brak er dan ook een storm uit met veel onweer, bliksem en hagelstenen ten grote van knikkers. 

Ik heb laatst ook zelf pasta gemaakt! Geweldig!!! uiteindelijk Lasagna van gemaakt en JA natuurlijk smaakt het dan ook erg goed!

Vorige week zondag was de laatste voetbalweekend van de voetbal competitie hier. Banfield moest thuis tegen Belgrano de Cordoba. We wonnen met 3-1!  Uiteindelijk zijn we op de 15e plek geeindigd. Het was een niet al te best seizoen voor Banfield.

toegangskaartje van Banfield - Belgrano Cordoba

Gisteravond ben ik met Brenda naar een tango concert geweest van  ” La Orquesta de tango de la ciudad de Buenos Aires” Oftewel het Buenos Aires Tango Orkest. Met dirigent : Raul Garello  en bekende tango zanger Guilllermo Fernandez. De meeste zullen dit niet kennen maar goed het was heel mooi om live te horen. Ik heb er helaas geen  foto’s van.

Hasta la proxima,

Chiel


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: